QUICK UNITY S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Râmnicu Vâlcea, str. Gib Mihăescu 8

QUICK UNITY SRL inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 45547807 / J38/94/2022

Program comenzi telefonice: L-D: 08:00 – 18:00

comenzi[@]quicktech.ro (timp de răspuns max. o zi lucrătoare)

Telefon: 0756 474 634

I.ACCESUL LA SITE

Accesul site-ului www.quicktech.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. QUICK UNITY SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli. Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II.COPYRIGHT

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al QUICK UNITY SRL Acesta este proprietatea QUICK UNITY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei QUICK UNITY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III.INFORMATII PERSONALE

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. QUICK UNITY SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui QUICK UNITY SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. QUICK UNITY SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre QUICK UNITY SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. QUICK UNITY SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si QUICK UNITY SRL.

Pe partea de securitate QUICK UNITY SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului quicktech.ro

QUICK UNITY SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Rm. Valcea, gib mihaescu 8, se obliga:

 • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

QUICK UNITY SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 • Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.
 • Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.
 • Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele QUICK UNITY SRL.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

V. SITE-UL QUICKTECH.RO

Site-ul QUICKTECH.RO este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre QUICK UNITY SRL.

VI. PRET

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate efectua:

Plata cu cardul prin Plati Online:

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).


Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.


Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.


Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele [QUICKTECH]

Ordin de plată:

Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de QUICK UNITY SRL Factura proforma va fi emisa pe mail in urma solicitarii telefonice sau pe mail la comenzi(at)quicktech.ro. Livrarea produselor se va face dupa primirea contravalorii in contul QUICK UNITY SRL

Ramburs / plată la livrare:

Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Livrarea cu verificare

 • toate produsele livrate de SRL beneficiaza de aceasta facilitate
 • optiunea este mentionata pe nota de transport (AWB) a coletului
 • destinatarul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat
 • agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza
 • in cazul in care agentul refuza deschiderea coletului acesta se refuza
 • orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul QUICK UNITY SRL.

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

VI. GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

X. LIMITAREA RESPONSABILITATII

QUICK UNITY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

QUICK UNITY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

QUICK UNITY SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

QUICK UNITY SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

QUICK UNITY SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca QUICK UNITY SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

QUICK UNITY SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

QUICK UNITY SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si QUICK UNITY SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

XI. ACTUALIZAREA CONTINUTULUI

QUICK UNITY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

XII. LITIGII

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.